10april

Nytt i hyllan!

Det brukar finnas två perioder under året som är lite extra härliga för mig och alla er andra som tycker att kokböcker är bland det roligaste som finns. Strax innan bokmässan i slutet av september brukar det trilla in en rad nyheter i bokhyllorna, liksom nu på vårkanten. Spanar jag runt bland nyheter som kommit och är på väg tycker jag det ser riktigt spännande ut. Tårtgudinnan Linda Lomelinos glass-bok hamnar garanterat i min hylla, liksom Flippin Burgers hamburgerbok, fenomenala Jonas Cramby´s grillbok och mycket mer. 

Även utomlands händer det mycket spännande. Pizza Pilgrims Cookery står på min bevakningslista liksom Prophets of smoked meat. Mycket kul i faggorna med andra ord! Är du sugen på en kokbok i hyllan signerad Lisa Lemke, ja då får du antingen köpa hem Till Sommaren eller Till Grillat eller ge dig till tåls till september. Då kommer nämligen äntligen min nästa kokbok; Allt i en gryta! 

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Jag heter Lisa..

...och jag har världens bästa jobb. Jag jobbar nämligen med att äta, laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. I Sverige och utomlands. Vill man placera mig i ett fack så jobbar jag som frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Det handlar om mat helt enkelt. Mat, smaker, råvaror och sköna möten i köket. Ni förstår väl att jag inte har så många tråkiga dagar på jobbet?  

Vill du veta mer om mig och vad jag gör om dagarna? Spana in recept och få lite inspiration? Eller är du bara nyfiken på om vi kan hitta på något kul ihop?

Fortsätt in på min hemsida så lär du inte bli besviken!

Laga mat som Lisa..

… och gör slut med middags-tristessen! Lisas populära och prisade kokböcker hittar man i tusentals kök världen över. Vill du också ha en Lisa i köket? Klicka dig vidare och bygg ut kokboks-hyllan.

#lisalemke

image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1